Statistika za grupe

Već nekih desetak dana ne mogu da proverim u statistici svojih grupa napredovanje učenika po lekcijama. Da li ja negde grešim ili ima nekih problema?

Poštovani,

Nalog koji koristite napravljen je isključivo za potrebe okružnog takmičenja. Molimo vas da registrujete lični nalog pošto će ti nalozi uskoro biti ugašeni.

Kako se registrovati? Razumevanje Petlja nalog

Poštovani, imam ovaj nalog registrovan već nekoliko godina i to je moj lični nalog sa profesorskim dozvolama. Moja škola je bila domaćin i opštinskog i okružnog takmičenja iz informatike , pa je mom starom nalogu verovatno promenjena uloga. Možete li molim vas da mi vratite privilegije profesorskog naloga, jer ne mogu da pratim rad svojih učenika 5. i 6. razreda po lekcijama. Hvala unapred.

Poštovana Olja72,

Proverio sam i u našoj bazi piše da još uvek imate status nastavnika. Da li možete da mi detaljnije opišete bag? Screenshot bi takođe mogao dosta da nam pomogne.

moj problem se sastoji u tome što kada otvorim karticu Statistika, mogu da odaberem grupu ucenika i vrstu prirucnika, ali ne mogu da odaberem ni jednu lekciju kako bih videla napredovanje svojih ucenika. Hvala.

Poštovana,

Za Skreč trenutno nije omogućen taj tip podrške zbog prirode kursa koja je nešto drugačija od kursa za Pajton.

Izvinite, ali moram da pitam: Do kada će to biti ? Zbog čega je taj tip podrške isključen? Isti problem imam i sa grupama u 6. razredu. Ne mogu da se tačno setim , ali do pre par nedelja je to odlično funkcionisalo za sve moje grupe…

Sada je opet omoguceno, izvinjavamo se sto niste bili u prilici da koristite ovu funkcionalnost neko vreme.

Sad opet lepo radi statistika. Hvala.