Statistika za grupe


#1

Već nekih desetak dana ne mogu da proverim u statistici svojih grupa napredovanje učenika po lekcijama. Da li ja negde grešim ili ima nekih problema?


#2

Poštovani,

Nalog koji koristite napravljen je isključivo za potrebe okružnog takmičenja. Molimo vas da registrujete lični nalog pošto će ti nalozi uskoro biti ugašeni.

Kako se registrovati? Razumevanje Petlja nalog


#3

Poštovani, imam ovaj nalog registrovan već nekoliko godina i to je moj lični nalog sa profesorskim dozvolama. Moja škola je bila domaćin i opštinskog i okružnog takmičenja iz informatike , pa je mom starom nalogu verovatno promenjena uloga. Možete li molim vas da mi vratite privilegije profesorskog naloga, jer ne mogu da pratim rad svojih učenika 5. i 6. razreda po lekcijama. Hvala unapred.


#4

Poštovana Olja72,

Proverio sam i u našoj bazi piše da još uvek imate status nastavnika. Da li možete da mi detaljnije opišete bag? Screenshot bi takođe mogao dosta da nam pomogne.


#5

moj problem se sastoji u tome što kada otvorim karticu Statistika, mogu da odaberem grupu ucenika i vrstu prirucnika, ali ne mogu da odaberem ni jednu lekciju kako bih videla napredovanje svojih ucenika. Hvala.


#6

Poštovana,

Za Skreč trenutno nije omogućen taj tip podrške zbog prirode kursa koja je nešto drugačija od kursa za Pajton.


#7

Izvinite, ali moram da pitam: Do kada će to biti ? Zbog čega je taj tip podrške isključen? Isti problem imam i sa grupama u 6. razredu. Ne mogu da se tačno setim , ali do pre par nedelja je to odlično funkcionisalo za sve moje grupe…


#8

Sada je opet omoguceno, izvinjavamo se sto niste bili u prilici da koristite ovu funkcionalnost neko vreme.


#9

Sad opet lepo radi statistika. Hvala.