Zadaci za takmičenja SŠ 2017

Hoće li biti objavljeni?
Takodje zadaci sa SIO 2017…

Objavicemo uskoro takmicenje sa svim zadacima iz ovogodisnjeg ciklusa

1 Like

@NexMickey
Kvalifikacije: http://petlja.org/Competitions/Competition/2
Okruzno: http://petlja.org/Competitions/Competition/35
Drzavno: http://petlja.org/Competitions/Competition/17
SIO: http://petlja.org/Competitions/Competition/22
Na zalost, nismo u mogucnosti da omogucimo identicnu masinu koja je koriscena za vreme takmicenja. Masina sa kojom trenutno raspolazemo je sporija od one koja je bila koriscena. Moguce da ce neka resenja davati TLE iako ne bi trebalo.

@zmajcek
Da li bi mogao da dupliras vremenska ogranicenja na zadacima iz ovih takmicenja? Nije bas dobar fix, ali ce omoguciti ljudima da testiraju tacnost resenja.

@Delta003
Hvala!
Zanima me sledeće, da li će se i ova takmičarska godina naći u arhivi takmičenja (u Takprog-u), u “papirnom” obliku?
Pretpostavljam da znate, u arhivi takmičenja većina fajlova i arhiva je ok, ali ima ih koji ne vuku dobro sa starog takprog-a.
Da li se planira da na BubbleBee-ju i dalje ostane mogućnost testiranja poslednjih dosta godina unazad, ili bi to prelazilo na Petlju?
Hm, evo jedan predlog, onako, iz glave:slight_smile::
Da ovo što ste sada postavili na Petlji, za ovu godinu, tu stoji do početka takmičenja u sledećoj sezoni, ne samo do 1.9. Pred početak sledećih kvalifikacija, pravi se arhiva za 2017 na Takprog-u, i 2017. godina se ubacuje na BubbleBee, da može da se vežba. Ili to sve isto da se odradi 1.9.

Pohvale za Takmičenja za srednješkolce na BB-u, nadam se da će uskoro i SIO takmičenja da se ubace…

Pozdrav

  • Da, bice dodata i ova godina.
  • Radimo na tome da sredimo celu arhivu (ali kao sto ti je verovatno poznato, komisija nikad nema vremena :slight_smile: ).
  • BubbleBee je deo Petlje i trenutno radimo na novoj verziji tog dela portala. Svi kursevi koji trenutno postoje (ukljucujuci zadatke) i dalje ce biti tu, s tim sto ce interfejs biti nalik Petlja interfejsu i takmicarskom okruzenju.
  • Plan je da svi zadaci koji budu na takmicenju, odmah postaju javno dostupni za resavanje nakon zavrsetka takmicenja. Radimo na tome, nadamo se za sledeci ciklus. (produzicemo ova takmicenja i posle 1.9. ako bude bilo potrebe)

Hvala na sugestijama i komentarim! :))

1 Like

Sve je super, svaka čast, jedna mali predlog - molba…Ako se mogu u takmičarskom okruženju testirati 3 ovogodišnja takmičenja, da li bi bio problem ubaciti i okružno, pa je onda kompletirana cela ova godina?

Još jednom, sve pohvale!

Okruzno 2017
Vremenska ogranicenja za odredjene zadatke su visa nego na takmicenju, trenutno nismo u mogucnosti da prilagodimo ova ogranicenja :confused:

1 Like