Направи кабинет не ради
…
Поштовани, покушавам да Направим кабинет. Имам две групе, још увек се пријављују ученици. У једној групи сам додао себе и пријављена је једна ученица. Али - када кликнем на Направи кабинет - ништа се не дешава.
Да ли ми је потребан неки посебан налог? Нисам сигуран шта је то Ваучер, односно шта он представља. Почео сам да предајем информатику, због одласка колеге у пензију. Поребна ми је помоћ, јер је полугође ускоро шлус! Енде. Готово.
Унапред захвалан Геров Бобан
…
Poštovani,
Koliko vidim, do sada niste imali nastavnički nalog i samim time niste mogli da otvorite kabinet. Dodelio sam vam kredencijale, a kratko uputstvo o kabinetima i ostalim funkcionalnostima nastavničkog naloga možete pronaći ovde: Petlja
Ukoliko nastavite da nailazite na bilo kakav problem molim vas da mi ponovo pišete.
Srećan rad i srdačan pozdrav
Poštovani,
hvala Vam puno, na ažurnosti i profesionalnosti.
Znači mi mnogo.
Otvorio sam kabinete za 1r, 2r i 4r.
Kod 4. razreda postoji problem prilikom učitavanja logoa (zeleno polje sa brojem 4).
Meni ne smeta, ali čisto da napomenem. Prilikom otvaranja logoa u novom tabu, prijavljuje grešku (BlobNotFoundThe specified blob does not exist. RequestId:3344133e-b01e-0022-5520-461a31000000 Time:2024-12-04T07:48:50.9639203Z).
Ili logo nije upload-ovan, ili nije korektan link.
Sve u svemu, hvala još jednom.
Pozdrav.
s poštovanjem,
Gerov Boban
Hvala vama još jednom na nivou detalja koji ste nam pružili i što izdvajate vreme da nam pomognete da unapredimo sajt i njegove funkcionalnosti.
Trebalo bi da je ova greška sada ispravljena i da se logo kursa pojavljuje na kartici kako treba
Stojim vam na raspolaganju ako vam bilo kako dalje mogu pomoći.
Srdačan pozdrav