Генерална помоћ у програмирању

Šta se radi algoraši!

Otkrio sam da su se u poslednje vreme moje programerske veštine drastično spustile. Naime, primetio sam da nisam više stari ja, koji je umeo da reši i najteže zadatke na codeforces vebstranici (zadatke težine 3300-3500).

Međutim, nije moj problem tako misteriozan. Shvatio sam da sam u poslednje vreme slušao dosta lošiju muziku. Više se ni ne sećam šta sam ranije slušao, i trenutno se mučim i oko zadataka težine 2900-3200 na pomenutom sajtu.

Zato pozivam vas, programere algore, da mi pomognete u rešavanju ovog problema, i predložite pesme koje vi slušate dok programirate!

Srdačan Pozdrav,
Hindenburg

2 Likes

Zdravo Algoraši!

Kroz ovu sedmicu, leteo sam kroz svet muzike i otkrio mnogo lepih pesama, koje su mi, zaista, mnogo pomogle oko programiranja i već mi nije teško da rešavam 3100 rejtovane zadatke na codeforces vebstranici. Međutim, imam nedoumice.

Mnogo sam se trudio, prošao kroz mnoge statistike, ali nisam uspeo da se priklonim jednom od dva najbolja autora: Baki Prasetu ili Čodi.

Zato pozivam vas, algoraše, da mi pomognete oko ovoga. Treba da odlučimo koji ima bolje pesme. Ostavljam ovde jednu anketu i zamolio bih sve koji nalete na ovu objavu i da glasaju. Očajnički hoću da znam koji autor ima bolje pesme u očima srpskih programera. Napominjem da je anketa anonimna i da niko ne može videti za koga glasate.

  • Baka Prase
  • Čoda
0 voters

Hvala unapred,
Hindenburg

Ceo Akomenezelis II album :slight_smile:

Zdravo,

Uklonio sam linkove ka pesmama koje su se nalazile u postu, zbog neprimerenih sadržaja u tekstovima i klipovima (aluzije na narkotike, nasilje i generalno sadržaj neprimeren malolentim licima, koja čine veliki deo korisnika Algore)

Molim te samo da pripaziš ubuduće šta linkuješ u svojim postovima :slight_smile: