Укључивање ученика у постојеће кабинете

Поштовани, имам нови проблем…

У одељење је дошао нови ученик и требало би да га додам у кабинет. Ученик је додељен групи, али је кабинет направљен пре него је он дошао у нашу школу. Како да решим проблем?

Или…

Имам ученика који је поновио разред. Користио је налог на петљи и кабинете прошле године. Ове године сам његов налог пребацила у групу новог одељења. Како да обришем његов налог из старих кабинета и да га додам у кабинет новог одељења?

Draga Olgice,

Probajte da mu pošaljete učenicima link za pridruživanje kabinetu. Trebalo bi da mogu da pristupe kabinetu sa tim linkom. Naći ćete ga na naslovnoj stranici kabineta.

Vaš savet važi i radi samo kada je u pitanju nov učenik. Novog učenika u kabinet lako dodajem pomoću linka…

Problem je i dalje sa učenikom koji je prošle školske godine pohađao npr 7-1 i bio pridružen kursevima za sedmi razred, a ove školske godine je ponovio sedmi razred i sada je npr. u 7-3.
Učenika sam uspešno prebacila iz jedne u drugu grupu, ali kada učenik pokuša da pristupi novom kursu putem linka dobije poruku da se uspešno priključio ali u delu: Moji započeti kursevi on ne vidi svoj novi kurs kom se priključio. Vide se samo kursevi od prošle školske godine.

Draga Olgice,

Razumem u čemu je problem. Zamolio bih vas da mi na mejl ili u privatno poruci ovde pošaljete o kojoj se grupi radi i korisničkom imenu učenika koji ima problem kako bih mogao da vidim o čemu se radi.

Srdačan pozdrav,
Lazar