Нешто не тако важно

  • Како уопште функционишу групе на Петљи (како се користе и остало)
  • Јел могуће мењати име налога и профилну пошто мени не ради, такође тражи неки ваучер у контролној табли

овај сајт је прилично замршен тбх, јел траба да имам неке ВИП привилегије?

1 Like
  • Grupe se generalno koriste od strane nastavnika koji rade sa grupama učenika. Kada nastavnici organizuju svoje učenike u grupe oni mogu da ih grupno pozivaju na takmičenja i, ukoliko je grupa za praćenje statistike, prate njihov rad na lekcijama.
  • Profilnu je moguće menjati, ali se moraš izlogovati i ponovo ulogovati na Algoru kako bi se ovde videla. Korisničko ime je tehnički moguće menjati ali mislim da taj proces nije još uvek dovoljno testiran (generalno se koristi samo kako bi korisnici sa nevažećim slovima u korisničkom imenu promenili svoje ime) pa će ta opcija biti javno dostupna kasnije (videću oko ovoga). Vaučeri su se koristili u vreme kada su nastavnici nakon završenih obuka dobijali kodove koje unesu u to polje kako bi njihov nalog dobio nastavničke privilegije.
  • Nisam siguran na koji način se mogu povezati zamršenost sajta i privilegije. Generalno, ako neka funkcionalnost nije dovoljno jasna čemu služi, velike su šanse da je namenjena nekoj drugoj korisničkoj grupi.

због тога и питам јер ми омогући свему да приступим а ништа од тога на крају. Рецимо око група, ја могу да је направим и додам чланове а нигде је нема.

Poštovani,

Nisam uspeo najbolje da razumem na šta tačno mislite kada kažete da grupe nigde nema? Sve grupe koje ste napravili možete videti kada odete na kontrolnu tablu i kliknete na grupe. Da li postoji neka funkcionalnost koja ne radi ili možda ne radi nešto što biste od nje očekivali?

Poštovani,

Očekivao sam da grupe mogu da se koriste kao chat, za razgovor, ili možda mogu nego ja jednostavno ne znam kako to da uradim.