Zdravo, napravila sam kao nastavnik naloge za ucenike i rasporedila u grupe(odeljenja), dodelila saradnike i kurseve, ali sad odjednom su se korisnicki nalozi ucenika obrisali, kada ih filtriram prema odeljenjima u odeljku Grupe, ne prikazuje nijednog ucenika, nije mi jasno kako se to desilo i da li sad moram da pravim skroz nove naloge? (u pitanju su odeljenja 5-1,5-3,5-4 i 5-5
Ova poruka je automatski generisana sa lokacije: Petlja
Hvala Vam što ste nam se javili sa detaljnim opisom konkretnog problema sa kojim ste se susreli.
Da li ste naloge za učenike kreirali kao anonimne(upravljane naloge) ili kao dečije naloge?U kontrolnoj tabli klikom na dugme “Upravljanje nalozima” ili “Nalozi vaše dece”?
Na kojoj stranici imate problem sa prikazivanjem dečijih naloga u okviru grupe odabrane u filteru?
Da li ste proverili da niste možda greškom obrisali celu grupu ili naloge u njoj?
Ove informacije su nam neophodne kako bismo Vam pomogli.
Hvala Vam unapred!
Napravila sam anonimne naloge, preko “Upravljanje nalozima”. Sada te naloge vise nigde ne vidim, ni u kartici “Upravljanje nalozima”, ni u Grupama (kada izaberem grupu, tj odeljenje pa idem na detaljnije, imam prikazan samo izabrani kurs ali ne i anonimne naloge koji su ranije bili tu). Grupe i dalje postoje i vidljive su, ali anonimnih naloga nema.
Pozdrav,
Bojana B
Možete li nam poslati sliku ekrana u prozoru “Upravlajnje nalozima” na kome se vidi Vaše korisničko ime i lista anonimnih naloga?
Ovo bi nam dobro došlo proverom u bazi kolege nisu uočile nikakve nelogičnosti.
Hvala Vam na razumevanju i strpljenju u rešavanju ove situacije.
U bazi ne vidim naloge za grupe 5-1, 5-3, 5-4 i 5-5. S obzirom da su ovo vođeni nalozi, proverio sam dostupne logove i u vremenskom okviru u kojem se podaci čuvaju našao obrisane “info_” naloge. Ako su ovi nalozi imali drugačiji prefiks, molim vas da mi kažete pa ću proveriti još jednom.
Ove naloge je najverovatnije, nažalost, potrebno ponovo kreirati i dodati u odgovarajuće grupe.
Izvinjavam se na neprijatnosti i hvala na razumevanju.