'To vam je nešto u kodu'

mom detetu se ne vidi kada je online nastavnica je rekla da ce je kazniti.Zaista ne znam sta treba da uradim da bi se videlo da mi je dete online i uvek je na nastavi…

Ova poruka je automatski generisana sa lokacije: https://petlja.org/kurs/1442/1/1930

Poštovani Petre,

Ne brinite, vidim u čemu je problem i mislim da je rešenje jednostavno.

Pretpostavljam da se radi o programiranjuu Pajtonu za šesti razred.

Vidim da sa korisničkog naloga vašeg deteta, u kabinetu koji je nastavica napravila, nije ništa urađeno, ali vidim da je dosta stvari urađeno sa vašeg naloga. Međutim, vidim da je to što je urađeno, urađeno u okviru našeg otvorenog kursa na Petlji, a ne u okviru kabineta nastavnice. Nastavnici zbog toga verovatno izglda kao da nije ništa urađeno iako jeste. Da napravim analogiju sa školom, izgleda kao da je vaše dete radilo sve što treba, ali nije ušlo u dobru učionicu pa nastavnici izgleda kao da nije na času.

Ne brinite, rešenje je jednostavno. Zamolite nastavnicu da vam pošalje pristupni link kabinetu i onda, ulogovani na nalog sa koga je sve do sada rađeno, pristupite kabinetu pomoću linka (dakle, nastavnica će vam poslati link na koji će biti dovoljno da kliknete). Kada pristupite kabinetu, trebalo bi da sve što je urađeno bude vidljivo i nastavnici. Takođe, nakon toga je potrebno da pristupate kabinetu na naslovnoj strani petlje, u gornjem desnom uglu gde ćete videti sekciju “moji kabineti” u okviru koje će biti odgovarajući kabinet.

Nadam se da sam pomogao. Ako bude problema prilikom pristupa kabinetu, slobodno mi pišite i potrudiću se da što pre pomognem.

Srdačan pozdrav