'To vam je nešto u kodu'

Како да ми се означи поље Модул 2 да сам испунила захтев и урадила задатке и предала као линкове. Показује се као да нисам испунила захтев или ће се то накнадно штиклирати. Молим вас објасните ми!

Ova poruka je automatski generisana sa lokacije: https://petlja.org/kurs/3753/3/-2057

Poštovana Anželika,

Potrebno je da kada pročitate lekciju i uradite sve zadatke u njoj, kliknete na dugme označi kao završeno kako biste u kursu dobili oznaku da ste prošli određenu oblast. Ako se radi o kvizu, potrebno je da uradite tačno pitanja koja se nalaze u kvizu.

Ako radite sve kako sam napisao, molim vas da mi malo detaljnije objasnite problem ili pošaljete neki screenshot kako bih razumeo o čemu se radi.

Srdačan pozdrav


Ovde se lepo vidi, da sam završila sa zadacima i da sam ih predala, a Modul nije štikliran i ne očitavaju mi se dobro koliko sam lekcija tj. delova u modulu prešla. Meni stoji 0/7.

Poštovana Anželika,

Razumem u čemu je problem. Pogledaću o čemu se radi i čim nađem rešenje javiću se. U međuvremenu probajte da otvorite kurs u Google Chrome pretraživaču i da tamo vidite da li stvari rade kako treba.

Srdačan pozdrav

Na žalost ista je situacija i sa Google Chrom-om i još nešto bih vas obavestila, a to je da se pomera prozor (treper) kad se mišem prelazi preko teksta i ekrana.

Srdačan pozdrav