'To vam je nešto u kodu'

Kada formiram grupu ne dobijam korisnicko ime i sifre za decu

Ova poruka je automatski generisana sa lokacije: https://petlja.org/petlja/podrska

Poštovana Marija,

Da li ste išli na tab upravljanje nalozima ili na tab grupe u korisničkom panelu?

https://petlja.org/cpanel/Accounts

Potrebno je da idete na ovaj link i odatle kreirate naloge (možete da ih automatski dodate u grupu na licu mesta kad ih kreirate).

Pogledajte ovo uputstvo ako niste do sada, ono će vam pomoći. https://petljamediastorage.blob.core.windows.net/root/Media/Default/Help/Nastavnik.pdf

Da pratila sam vasa uputstva, ali kada udjem Napravi naloge, ne mogu da kreiram grupu, pojavi se ovo “UsernameRegex”. Sta uraditi?

Prefiks koji unosite za imena naloga sadrži karaktere koji nisu dozvoljeni u Petlja korisničkim imenima ili je kraći od tri karaktera. Pokušajte da unesete prefiks koji je duži od tri karaktera i sadrži samo mala slova engleskog alfabeta, cifre ili donje crte.

Hvala,reseno. Interesuje me da li se može pratiti rad dece u učionici?

Poštovana Marija,

Trenutno je u planu da se nastavnicima omogući daprate progres učenika kroz kurseve. Trenutno, na žalost, ta mogućnost još ne postoji, ali učenici mogu da vide svoj progres kroz kurs i lekcije pa, dok ne bude omogućeno da nastavnik prati progres učenika, u slučajevima gde je to moguće, predlažemo da učenici pokažu svoj progres nastavniku.

hvala ti