'To vam je nešto u kodu'

Za napravljenu grupu 1-9 2019 ne mogu da kreiram naloge. pokušavam da kreiram naloge od petka 20.12. 2019. Tog istog dana sam za odeljenje 1-10 2019 krteirala 20 naloga ali posle toga nisam uspela nijedan nalog više da kreiram.

Ova poruka je automatski generisana sa lokacije: https://petlja.org/cpanel/Groups

Postovana Miroslava,

Da li bi ste mogli da mi kazete da li dobijate neku poruku ili se samo nista ne desi?

Ništa se ne dešava, evo i danas sam probala da ponovo napravim nove grupe . Pravljenje grupe dozvoljava ali ne i naloga na grupama ! evo slike ako je možete učitati jer u meniju editora poruke nema alata za ubacivanje slike

image|690x431

Zdravo, da li pravljenje naloga u grupama radi ukoliko štiklirate opciju za preuzimanje odgovornosti za obradu podataka, unesete prefiks učeničkih naloga i onda pritisnete dugme Kreiraj? Da li se desi neka greška u tom slučaju ili se nalozi samo ne naprave?

Pravljenje naloga u grupama ne radi i ukoliko sam štiklirala opciju za preuzimanje odgovornosti za obradu podataka, unela sam prefiks učeničkih naloga i posle poku[aja da kreiram naloge ni[ta se nije desilo. Ne javlja nikakvu grešku nego se samo ne naprave nalozi ?

Sada vidim da se prikazuje jedna ne baš najbolje vidljiva greška kada je uneseni prefiks naloga kraći od 3 karaktera. Da li je to takođe slučaj kod vas, odnosno da li unosite prefiks koji je duži od 2 karaktera i koji sadrži samo slova engleske abecede, brojeve i donje crte?

Hvala na odgovoru, da u tome je bio problem.

Poštovani ono sa grupama i nalozima smo rešili, ali učenici koji su dobili naloge tj. korisnička imena i šifre mogu da se loguju i gledaju materijale i vežbaju. Ono što se javilo kao problem je da ne mogu da promene korisničko ime koje su od mene dobili u neko svoje tipa Miroslava_Nikolic_2_10. A i ja ne mogu da ih pratim u radu tako što mi ne dozvoljava da za tu grupu izaberem lekciju i vidim ko je prešao lekciju i uradio domaće zadatke