'To vam je nešto u kodu'

Problem sa kreiranjem anonimnih naloga za učenike. Pojavljuje se greška “UsernameRegex”

Ova poruka je automatski generisana sa lokacije: https://petlja.org/cpanel/Accounts

Zdravo, mislim da je problem isti kao i ovde. Da li biste mogli da koristite prefiks duži od dva karaktera (i samo karakterima dozvoljenim u normalnom Petlja korisničkom imenu)?

Da li je moguće pratiti rad učenika drugog razreda gimnazija, pošto se ne mogu izabrati lekcije iz Analize podataka u Jupyter-u. Pozdrav.

Zdravo,

U ovom trenutku nije moguće pratiti progres učenika u Jupiteru. Za to preporučujem da podele sa vama sveske u kojima rade (azure notebooks to omogućuje ako ste izabrali da radite sa tim servisom, a mogu i samo da vam pošalju fajlove) i videćete šta su sve uradili.

Pitanje za razmišljanje?
U programima za redovnu nastavu u I i II razredu se forsira Python i Jupiter. Uložili ste mnogo truda da napravite sve lekcije, a na takmičenjima??? U uputstvu za ovogodišnje okružno takmičenje se kaže da je citiram “Од ове године једини званични језик такмичења је C++. Друге језике које је било могуће
користити на квалификацијама такмичари могу да користе уколико су инсталирани на
рачунарима, али организатори нису дужни да их обезбеде.”. Zar nije logično da se i na redovnoj nastavi uči C++, bar u nekom od razreda. Razmislite da u programu za treći razred bude C++ ili C#, pošto tek treba da se napravi program za treći razred sledeće godine.
Pozdrav!

Sta se desilo sa petlja.org/cpanel, u ovom trenutku je tako bitno pracenje rada ucenika, odjednom nema mogucnosti. Poydrav!

Sada se kontrolna tabla nalazi ovde.