Da li ste razmišljali o dodavanju tamne teme (dark mode-a) na Petljine zbirke i takmičenja?
Postoje dodaci za browser, ali bi bilo dobro da se nekad u budućnosti implementira baš Petljina opcija za promenu teme, ipak smo programeri.
Takođe bih dodao i da su lekcije u zbirkama ponekad teške za čitanje, pogotovo kad ima dosta teksta, pa bi drugačiji font kao što su ovi RNIDS, sa većom veličinom i formatiranjem koje deli lekciju na nekoliko sekcija/bitnih koncepata bili optimalniji i prijatniji za čitanje, a samim tim i za razumevanje.
Ovi predlozi su vezani za frontend i CSS, što nije nešto ekstremno komplikovano za implementaciju, tako da se nadam da ćete ih uzeti u obzir.
1 Like
Zdravo zdravo,
Hvala ti na sugestiji! Jako mi je drago da si konstruktivno pristupio problemima sa kojima si se sreo kod nas Ovakav feedback nam često mnogo pomogne da bolje razumemo potrebe korisnika.
Jesmo razmišljali i o dark temi za arenu/zbirke, samo ona čeka svoj red. Naravno, slažem se da nije teška za implementaciju kao neke druge stvari na kojima radimo, ali imaj u vidu da naš tim nije veliki i da moramo da pravimo prioritete u tome na čemu i kada radimo. Dodatno, moje iskustvo kao nekog ko nije prorgamer, ali radi uz programere, pokazalo mi je da, kad god mi se nešto učini da je lako i neće uzeti mnogo vremena, to verovatno znači da nisam uzeo u obzir sve što je trebalo i da se problem grana dublje i šire nego što mi izgleda
Svakako, hvala ti, još jednom, na sugestijama. Preneću ih timu i videćemo kada i kako ćemo moći d se pozabavimo ovim.
Srdačan pozdrav
2 Likes