Tamna tema i formatiranje teksta u zbirkama

Da li ste razmišljali o dodavanju tamne teme (dark mode-a) na Petljine zbirke i takmičenja?
Postoje dodaci za browser, ali bi bilo dobro da se nekad u budućnosti implementira baš Petljina opcija za promenu teme, ipak smo programeri. :smile:

Takođe bih dodao i da su lekcije u zbirkama ponekad teške za čitanje, pogotovo kad ima dosta teksta, pa bi drugačiji font kao što su ovi RNIDS, sa većom veličinom i formatiranjem koje deli lekciju na nekoliko sekcija/bitnih koncepata bili optimalniji i prijatniji za čitanje, a samim tim i za razumevanje.

Ovi predlozi su vezani za frontend i CSS, što nije nešto ekstremno komplikovano za implementaciju, tako da se nadam da ćete ih uzeti u obzir.

1 Like

Zdravo zdravo,

Hvala ti na sugestiji! Jako mi je drago da si konstruktivno pristupio problemima sa kojima si se sreo kod nas :slight_smile: Ovakav feedback nam često mnogo pomogne da bolje razumemo potrebe korisnika.

Jesmo razmišljali i o dark temi za arenu/zbirke, samo ona čeka svoj red. Naravno, slažem se da nije teška za implementaciju kao neke druge stvari na kojima radimo, ali imaj u vidu da naš tim nije veliki i da moramo da pravimo prioritete u tome na čemu i kada radimo. Dodatno, moje iskustvo kao nekog ko nije prorgamer, ali radi uz programere, pokazalo mi je da, kad god mi se nešto učini da je lako i neće uzeti mnogo vremena, to verovatno znači da nisam uzeo u obzir sve što je trebalo i da se problem grana dublje i šire nego što mi izgleda :slight_smile:

Svakako, hvala ti, još jednom, na sugestijama. Preneću ih timu i videćemo kada i kako ćemo moći d se pozabavimo ovim.

Srdačan pozdrav

2 Likes