Takmicenje

Vi imate dva kruga kvalifikacija
da li to ynaci da onaj ko predje prvi ide u drugi ili onaj ko nije radio prvi da radi drugi.
tj. ako nisam radio danas takmicenje da li to znaci da ću moći takmicenje da radim u nedelju

Koliko sam ja informisan, da. Mozes i u nedelju ali bolje da neko drugi potvrdi za svaki slucaj.

hvala ti

Nema na cemu.

da mozes da radis u nedelju

hvala

Zdravo svima,

Možete da radite i u nedelju i računaće se onaj od krugova koji je bolje urađen.

Dakle ako ste se takmičili samo u jednom krugu, računa se rezultat sa tog kruga. Ako ste se takmičili u oba, računa se bolji.

2 Likes

Lazare, gde mi možemo da vidimo zadatke iz prvog kruga?

1 Like

Poštovani Lazare,
Molim Vas da proverite zašto je u rang listi za 6. razred učenica Anja Videnović upisana pod imenom oca Ivan Videnović. (linija br. 30 u eksel tabeli rezultata, username vvivan) U njenoj prijavi koju sam odobrila je uredno napisala svoje ime. Izgleda da je prijavljivanje išlo sa očevog mejla. Da li to može nekako da se promeni i da li to ovoj učenici može da napravi neke smetnje?
Mirjana

Poštovana Marina,

Komisija Društva matematičara Srbije zadatke obično objavi na stranici za takmičenja osnovnih škola na svom sajtu https://dms.rs/informatika-osnovne-skole/

Ranije smo se uvek dogovarali sa komisijom da nam dozvoli da zadatke objavimo i kod nas na Areni kada se takmičenja završe, tako da ćemo probati da između kvalifikacija i sledećeg kruga takmičenja na Areni ostavimo otvoreno takmičenje.

Poštovana Mirjana,

Videću sa komisijom da se promeni u rezultatima. Problem je verovatno nastao zato što se registrovala sa očevim nalogom i onda su se podaci povukli odatle.

Srdačan pozdrav,
Lazar

Lazare , vama sa arene /Petlje svaka čast na trudu i ovolikoj energiji koju ulažete :slight_smile:
Nije mi najjasnije da mi kao nastavnici ne možemo da dodjemo do zadataka dan posle takmičenja a opet stalno vidim komentare tipa ovaj zadatak onaj zadatak i to nastavnici postavljaju pa sam Vas zato i pitala na kraju…pomislila sam da je nešto grešim da svi imaju pristup a da meni informacije promiču…Hvala Vam u svakom slučaju.

1 Like

Takmicenje danas pomereno na termin od 17 do 22 ?

Zar to nije malo kasno?

2 Likes

To sam upravo hteo da pitam…

slažem se

poštovana Marina,

Pre svega, hvala vam na lepim rečima :slight_smile: Kako je posao Petlje u organizaciji takmičenja da pruži tehničku podršku, trudimo se da na najbolji mogući način podržimo takmičenja i svedemo tehničke probleme na minimum. Nažalost, oni se ponekad i dalje dešavaju i dajemo sve od sebe da ih što pre otklonimo i takmičarima samo iskustvo takmičenja učinimo udobnim koliko je moguće.
Što se tiče zadataka, mislim da ovog puta, samo, na žalost, nismo stigli da se iskoordiniramo sa komisijom DMS-a između ova dva dana i otvorimo takmičenje. Siguran sam da ćemo to stići nakon drugog kruga.

1 Like

Sada ponovo pogledao i vraćeno je na 16h…

Evo sad i ja vidim…
Hvala!

Dragi svi,

Takmičenje treba da počne u 16:00

Hvala. :slight_smile:

Dobar dan,
Da li je samo do mene ili se arena.pelja.org sajt ne učitava?
@mateja_srejic