Statistika učenika se ne prikazuje

Napravio sam đacima grupe i naloge, deca se prijavljuju ali ja na statistici ne vidim nikakvo napredovanje. Probao sam i ja da se ulogujem kao učenik, uradio nekoliko zadataka i kada se prijavim kao nastavnik na statistici nema ničega.
U čemu je problem?

Poštovani Gorane,

Da li se radi o materijalu za drugi razred ili je u svim grupama isti problem?

Praćenje rada učenika je funkcionalnost koja, na žalost, u ovom trenutku ima nejednaku pouzdanost za različite materijale na našem sajtu. Da pojasnim, imamo materijale kao što je Zbirka kratkih pitanja https://petlja.org/biblioteka/r/kursevi/python-zbirka-pitanja ili Zbirka algoritamskih zadataka https://petlja.org/biblioteka/r/kursevi/Zbirka gde je to praćenje pouzdano.

Međutim, u materijalima kao što je Priručnik za šesti razred ili Priručnik za sedmi razred ili Zbirka malih zadataka praćenje nije u potpunosti pouzdano. Pratimo da li su učenici poslali kod koji nije dobio grešku (tamo gde se od njih očekivalo da dopune ili napišu kod), ali ne možemo da kažemo da li je taj kod bio tačan ili ne. Sve što nije izazvalo error će se vama prikazati kao da je tačno. Ova fukcionalnost trenutno je u stadijumu u kome može da vam ponudi okviran uvid u to da li su učenici probali da pošalju nešto ili ne.

Takođe, postoje materijali kao što je Priručnik za osmi razred, koji zbog prirode svog predmeta, u ovom trenutku nije osposobljen za praćenje rada učenika.