Slanje sugestija za kurs "Uvod - Priručnik za JavaScript"

Na stranici “Uvod - Priručnik za JavaScript” stoji da je kurs u aktivnom razvoju i da sugestije, komentare i predloge šaljemo preko foruma algora.petlja.org.
Imam jedno pitanje i ujedno predlog.
Da li postoji mogućnost da se izvorni kod kursa “Uvod - Priručnik za JavaScript” učini javno dostupnim preko github (ili nekog drugog servisa Azure DevOps, Bitbucket, Gitlab-a) i da se predlozi izmena šalju posredstvom “Pull Requests”?

Implementacijom ovog predloga bi se olakšao doprinos osoba koji nisu deo petlja tima.

Zdravo,

Hvala ti za sugestiju. Otvaranje GIthub repoa za pojedine sadržaje na Petlji je nešto o čemu razmišljamo već neko vreme i stoji nam na listi stvari koje želimo da uradimo, ali još uvek ne stižemo da uradimo sve što je potrebno da bismo mogli da repoe otvorimo. Za različite repoe je potrebno dosta pripreme (konsultacije sa autorima materijala, sređivanje koda i sl.) kako bismo ih učinili javno dostupnim. Za sada na našem GitHub nalogu ( https://github.com/Petlja ) možeš da pogeldaš šta je trenutno javno dostupno. Naravno, ako imaš neke sugestije, mnogo nam znači i da ih ostaviš ovde. Svakako ih čitamo, razmatramo i, ako je moguće, uključujemo u projekte. Ako želiš, možeš nam pisati i na loop@petlja.org sa konkretnim predlozima. Sigurno ćemo ih pogledati i videti da li možemo da ih uključimo.