Registracija takmičara (osnovna škola)

Poštovani,
Na mom nastavničkom profilu se u delu “Upravljanje registracijama” pojavio ogroman broj zahteva za odobrenje registracije učenika koje ja niti poznajem niti su učenici škole u kojoj radim, Molim Vas da vidite u čemu je problem i uklonite te učenike iz mog profila da bih imala jasan pregled svojih takmičara.

Unapred zahvalna

Poruka:

Poštovana Slađana,

Znamo za problem, trenutno pokušavamo da ga rešimo. Ne brinite ništa, ovo neće uticati ni na koji način na rezultate vaših učenika i njihovo dalje takmičenje.

Srdačan pozdrav,
Lazar

Поштовани Лазаре,

да ли можете проверити да ли сам се успешно пријавио као наставник тј да ли је са мојим налогом све у реду због предстојећих квалификација?

Poštovani Đorđe,

Trenutno postoji bug sa registracijama koji pokušavamo da otklonimo. Čim se izborimo sa tim, stvari bi trebalo da se normalizuju, a svakako ću vam javiti šta se dešava sa vašom registracijom.

Zamolio bih vas i sve ostale učesnike takmičenja samo za malo strpljenja. Rezultati takmičarima sigurno neće biti dovedeni u pitanje, a nadamo se da ćemo uspešno moći da rešimo postojeći problem.

Srdačan pozdrav

Hvala Vam.

1 Like

Poštovani Lazare.

Da li je rešen problem sa registracijama? U prethodnoj poruci zamolio sam Vas da proverite da li je sa mojim nalogom sve u redu. Pitam iz razloga što se moj učenik prijavio za kvalifikacije ali ja ne vidim njegov nalog kako bih mu potvrdio pristup.

Добро вече, Лазаре.

Да ли можете проверити мој налог односно да ли је са налогом све у реду што се тиче предстојећих квалификација

Унапред захвалан

Poštovani Đorđe,

Ne uspevam da vidim vaš nalog među registrovanima. Registrujte se još jednom na stranici https://takprog.petlja.org/osnovnaskola/registration i trebalo bi da sve radi kako treba.

Kada završite registraciju, možete mi javiti da pogeldam da li je ok.

Srdačan pozdrav

Poštovani Lazare,

preko linka za registraciju (navedenom u Vašoj prethodnoj poruci) nemam mogućnost da pristupim registraciji. Naime, kada odaberem registraciju učenika za bilo koji razred prebaci me na stranicu za registraciju dok kod dela za registraciju nastavnika nemam nikakvu mogućnost (tačnije klikom na taj link ništa se ne dešava).

Zdravo,

Vidim u čemu je problem na mobilnoj verziji.

Najbrži fix je da okrenete telefon i kada se stranica horizontalno prikaže kliknete na dugme.

Drugi brzi fix je da otvorite stranicu na računaru i trebalo bi da radi normalno.

U međuvremenu ćemo videti da rešimo stvar, ali, da nas ne biste čekali, probajte sa računara ili okrenite telefon.

Srdačan pozdrav,
Lazar

Poštovani Lazare,

uspeo sam da se registrujem okretanjem telefona. Puno Vam hvala na pomoći!

Sve najbolje.

Sjajno. Drago mi je da je fix bio tako jednostavan.

Izvinite na svim neprijatnostima oko registracije. Trebalo bi da bude sve kako treba u narednom periodu.

Srdačan pozdrav,
Lazar

Поштовани Лазаре,

имам једно питање око саме регистрације ученика. Наиме, ученик који жели да учествује на предстојећим квалификацијама направио је налог на сајту petljа.org на начин описан у упутству које смо добили (прво отвара родитељ свој налог па онда креира креденцијале за налог свог детета). Дете је успело да се региструје на сајт. Интересује ме шта ученик сада треба да уради како бих ја, као наставник, видео његов захтев и одобрио исти. Извините на сметњи али сам нов у овоме па док се мало снађем.

Унапред захвалан

Poštovani Đorđe,

Ne brinite ništa, niste na smetnji, a nadam se da će još nekome pomoći naša prepiska.

Elem, dovoljno je da učenik ode na isti onaj link na kome ste se vi registrovali https://takprog.petlja.org/osnovnaskola/registration , izabere razred u kome se takmiči i popuni podatke tako da stavi ist školu kao i vi. Vi ćete onda moći da na stranici https://takprog.petlja.org/osnovnaskola/request odobrite njegovu registraciju.

Srdačan pozdrav

Poštovani Lazare,

u Excel tabeli među učenicima koji su učestvovali u drugoj rundi kvalifikacija nema mog učenika koji je radio zadatke i poslao rešenja. O čemu se radi?
Učenik se zove Ognjen Stolić.

Poštovani Đorđe,

Pogledao sam i izgleda da učenik nije ostvario bodove na drugom krugu, a da se nije takmičio u prvom. U rezultatima se prikazuju samo takmičari koji imaju bilo koje bodove ostvarene na oba kruga.

Ako mislite da je došlo do neke greške i da je trebalo da ostvari bodove, pišite na takprog.os@gmail.com i uložite žalbu komisiji za takmičenja. Siguran sam da će vam oni odgovoriti.

Srdačan pozdrav

Хвала Вам. Биће боље на следећим квалификацијама 23.01.2021 (надам се да имамо право учешћа?).

Једна молба за Вас: да ли можете да проверите регистрације мојих ученика тј проверите да ли је са регистрацијама све у реду. Ученици су ОГЊЕН СТОЛИЋ (7 разред), ИВОНА ГИГИЋ (6 разред) и АНДРЕЈ ВУЧИЋ (5 разред).

Унапред захвалан.

Poštovni Đorđe,

Učenici se mogu takmičiti na sve tri runde kvalifikacija. Neka se ne obeshrabre i neka drugu rundu posmatraju kao svoj prvi test takmičarske situacije, a predstojeću rundu kao novu priliku da se oprobaju.

Što se tiče registracija, proverio sam za sve učenike i registracije su u redu. Ne brinite ništa.

Srdačan pozdrav

Хвала Вам пуно.

Срдачан поздрав.

1 Like