Problem za pristup grupi

Poštovani,
Imam problem sa pristupom postojećeg naloga u grupi. Kreirao sam grupu i podelio link za pridruživanje istoj, probao da se ulogujem sa nalogom učenika, uspešno se to desi, ali i dalje se učeniku ne dodeljuje taj kurs (ne pristupa se toj grupi za koju se prijavio), u čemu je problem?
Jako mi je hitan odogovor,
Pozdrav

Poštovani Nenade,

Izvinite na kasnom odgovoru.

Kako ne uspevam da repordukujem grešku, zamolio bih vas da mi odgovorite na par pitanja kako bismo zaključili o čemu se radi.

Da li je situacija i dalje kao što je bila? Da li biste mogli da probate da generišete novi link pa da javite rezultate? Šta se desi kada učenik pristupi linku i klikne na zeleno dugme?

Hvala vam unapred i srdačan pozdrav

Poštovani Davide,
Probao sam da generišem novi link za pridruživanje grupi, probao sam da se priključim grupi, međutim kada se klikne na zeleno dugme za pridruživanje grupi ništa se ne dešava. Ne znam šta predstavlja problem?
Pozdrav

Poštovani Nenade,

Hvala vam što ste izdvojili vreme da nam skrenete pažnju na ovaj problem. Proslediću dev timu i javjam vam se čim budemo imali rešenje.

Srdačan pozdrav

Još jedno pitanje: Da li pokušavate da join linkom pridružite grupi tzv. anonimni nalog (nalog koji ste vi kreirali za učenika u ovom delu kontrolnog panela Petlja)?

Poštovani Davide,
Da, učenik već ima kurs iz prvog polugodišta, ali sada kada probam da mu dodam novi kurs predviđen za ovo polugodište ne radi. Probam da se prijavim i sve se odradi, ali on ne dobija kurs kao ponudu da pristupi istom.

Anonimni nalozi nisu predviđeni da dele više grupa, tj. jedan anonimni nalog može biti deo samo jedne grupe i najčešće je to grupa u kojoj je i kreiran. Anonimni nalog možete prebaciti u drugu grupu u kontrolnoj tabli Petlja, i u koloni grupa u tabeli ćete videti meni.

Nadam se da vam je ovo od pomoći, ukoliko vam bilo šta dalje treba budite slobodni da pišete.