Problem sa zadatkom

Dobar dan, sa poštovanje Vam se obraćam jer imam jedan veliki problem. Moj kandidat Tadija Minić koji je učestvovao i uredno je poslao urađene zadatke i u prvom i u drugom klasifikacionom krugu ali njegovi rezultati nisu bili prikazani u tabeli sa rezultatima. Molim Vas pomozite nam šta dalje da radimo jer smo se Tadija a i ja kao njegom mentor jako zabrinuli , a da Vam ne pričam o njegovom razočarenju! Dete se jako trudi i svakodnevno radi u programskom kodu zadatke i željano isčekuje uspeh!!
Unapred zahvalan nastavnik Ljiljana Lukić

Ova poruka je automatski generisana sa lokacije: https://petlja.org/

Poštovana Ljiljana,

Pisao je i Tadija, pa vam odgovaram sa onim što sam napisao i njemu.

Ako pričamo o takmičenju za srednje škole, predložio bih da piše na takprog@gmail.com, adresu takmičarske komisije za srednje škole DMS-a i siguran sam da će oni najbolje odgovoriti na pitanje i razrešiti dilemu.

Srdačan pozdrav

1 Like

Lazare prvo moram da vam se zahvalim sto ste se javili,
i moram da vam kazem da je Tadija učenik petog razreda osnovne škole a prijavljen je za kategoriju sesti razred oš. Molila bih vas da se ponovo njemu javite i objasnite mu o čemu se radi i nadam se da cete najbolje sa njim taj problem da razjasnite.
U nadi da Tadija neće da izgubi nadu i volju,
srdačan pozdrav!

Poštovana Ljiljana,

U tom slučaju treba da piše na takprog.os@gmail.com. Mislio sam da se radi o srednjoškolskim kvalifikacijama pošto su se one održale prošli vikend.

Ovo pitanje je svakako za komisiju (osnovnoškolsku). Fondacija Petlja nije uključena u objavljivanje spiskova, žable i pregledanje zadataka. Naša uloga u održavanju takmičenja je da pružimo tehničku podršku i postaramo se da se sa tehničke strane sve odigrava kako je predviđeno. U tom svetlu, siguran sam da će mu komisija za osovne škole odgovoriti na sva pitanja.

Srdačan pozdrav

1 Like