Problem sa sajtom

Drugi krug takmičenja 2019/2020 za 6. razred:

Pao vam je server i nisam mogao da pošaljem 3 zadatka. I najverovatnije cu da imam 100 bodova(i manje ako mi prvi zadatak bude bio ne tačan). I u prvom krugu se to isto desilo i nisam poslao 1 zadatak. Refrešovao sam stranicu više puta ali nišsta se nije desilo. Dugme nije radilo ,a zatim me je izlogovalo sa mog naloga.I nisam više imao pristum svom nalogu. Molim vas uradi te nešto po tom pitanju.

Postovani Aleksa,
Da li bi ste mogli da nam kazete u koliko sati se problem desio?
Kada kazete dugme nije radilo na sta tacno mislite?
Zasto niste mogli da pristupite nalogu? Niste mogli da ucitate stranicu?

Srdacan pozdrav,
Nenad

Postovani Aleksa,

U nasem sistemu registrovano je da ste poslali resenja na dva zadatka.
Vise informaciaj bi nam znacilo kako bi pokusali da pronadjemo sta se desilo.

Srdacan pozdrav,
Nenad

Poštovani Nenade,

Zadatak sam pokušao da pošaljem oko 15 časova. Dugme “Pošalji” nije radilo. Prilikom klika na njega ništa se nije dešavalo. Proverio sam kompajler i da li sam ulogovan na sajt. Bio sam ulogovan. Jednostavno ostale zadatke nisam mogao da pošaljem. To mi se desilo i u prvom krugu kvalifikacija.
Hvala na razumevanju.

Da li vam je dugme Posalji bilo drugacije boje?

Poštovani, jedan moj učenik je radio II krug kvalifikacija za osnovnu školu, ali u Vašim rezultatima je sve prazno kao da nije radio. Kaže da je pokušao da vam postavi pitanje na forumu vezano za ovaj problem, ali je automatski izlogovan. Njegovo korisničko ime je GrujaLuka1. Molim Vas pogledajte zašto se njegovi rezultati ne prikazuju?

Koliko se sećam bilo je zelene boje ali nije reagovalo.

Na zalost ne mogu da reprodukujem problem koji opisujete. Hajde da probamo na drugi nacin.

Kako vas je izlogovalo? Koju poruku ste dobijali kada ste pokusali da se ulogujete? Sistem je dizajniran tako da kada se ulogujete dok god ima aktivnosti necete biti izlogovani a ako aktivnost prestane i tada cete biti ulogovani narednih nekoliko sati pa vam tek tada istice sesija.

Postovana Sladjana,

Ne postoji sistem automatskog odjavljivanja korisnika sem ako nema aktivnosti korisnika u vezanom periodu od nekoliko sati. Da li je pokusao da se uloguje ponovo? Da ima je dobijao neku specificnu poruku?

Ono sto u sistemu vidim (kao i u rezultatima na areni) je da je pokusao 4 zadatka da resi u periodu od 10:16 do 16:06 (+/- 1h jer je drugacija zona). U kom periodu je postojao problem?

Srdacan pozdrav,
Nenad

On može da se uloguje na Takprog, ali kada pokuša da uđe u Algoru javlja mu da nije autorizovan. Inače sada kada ima mogućnost da uđe u prethodna takmičenja vidi da je sve u redu. Problem je nastao zato što u rezultatima ne piše ništa (ni 0 kada u zadatku nema poena) pa je mislio da njegov rad nije ni registrovan. Hvala Vam u svakom slučaju.