Problem sa prikazivanjem

1. Prilikom keiranja kabineta za 3r Gimnazije - imate DVA ista kabineta Računarska grafika za 3. razred srednje škole. A kabineti nisu isti. Ako možete - nekako ih PREIMENUIJTE - ovako zbunjuje.
  2. Ako kreiram kabinet koji je skroz dole, onda se ne vidi sličica - ico fajl. Kabinet je tu, ali nema slike pored naslova. Mislim da sam već prošle godone prijavljivao isti problem. Možda sam i upload-ovao sliku… Sada ne vidim daove to mogu. Nekako sam otvorio forum - pa sam tamo pisao opet… Nadam se da ću se setiti - pa ću onda uploadovati slike.

Pozz
S poštovanjem
Gerov Boban

P.:S Izvinite na slovnim greškama, “cvonđeri” su mi za Recycle Bin.

Ova poruka je automatski generisana sa lokacije: Petlja

1 Like

Nije htelo da prihvati još jednu sliku, pa sam morao da pokušam da je ubacim pod Replay!

Gorane,

Zahvaljujemo se na javljanju, konkretnom i konciznom opisu problema na koji ste naišli koristeći “Petlju”.
Kolege će proveriti o čemu se radi pa ćemo Vam se javiti sa konkretnim odgovorom.

Srdačan pozdrav,
Nemanja Vuković

Poštovani Gorane,

U pitanju su dva kursa sa istim imenom i tematikom s tim da je jedan za prirodni a drugi za društveni smer gimnazije kako im je i navedeno u imenu ovom poslednjom izmenom koju ste svojim komentarom inicirali.

Što se tiče sličice, kolege su otklonile i tu grešku tako da je i to sada sređeno.

Zahvaljujemo Vam se još jednom na komentaru i detaljnim informacijama o problemu sa kojim ste se susreli!

Srdačan pozdrav,
Nemanja Vuković