Na početku da Vam se zahvalim na velikom pomoći u nastavi koju imamo uz PETLJU.
Od skoro sam na platformi, kreirala sam nastavnički nalog i grupe sa učenicima. Učenici su pristupili grupama.
Pokušavam da napravim kabinet, odaberen grupu u kojoj imam učenike, nakon formiranja kabineta, lista sa učenicima mi je prazna.
Da li to znači da svako dete treba ponovo da pristupi kursu u okviru kabineta, ili bi trebao sistem da automatski povuče članove ranije formirane grupe u ubaci ih u kabinet…??
Hvala…
Ova poruka je automatski generisana sa lokacije: Petlja
Hvala Vama na pozitivnom komentaru i lepim rečima.
Što se tiče situacije koju ste opisali oevo nekih smernica kako biste lakše razumeli koncept.
Kada se kreira kabinet za postojeću grupu anonimni nalozi, koji su članovi te grupe, automatski se prebacuju dok korisnički nalozi moraju da prihvate poziv koji dobiju u vidu notifikacije sa svom profilu.
Za sva dalja pitanja i eventualnu pomoć stojimo Vam na raspolaganju.
Ok, To znači da se kreira kurs - kaabinet, pa da svaki učenik na svojim korisničkim nalozima, a članovi su grupe gde je kreiran kabinet, prihvate notifikaciju, obzirom da smo sve učenike i prijavili sa korisničkim nalozima na PETLjU…
Znači potrebno je da se i oni dodatno priključe sa preko svojih naloga…
Nakon kreiranja kabineta za grupu kojoj su članovi u kontrolnoj tabli klikom na dugme “Obaveštenja” otvara im se poziv za pristupanje kabinetu koji mogu da prihvate ili odbiju.