Problem sa prikazivanjem

Kada se putem telefona pristupi prozoru za izradu zadataka, nije moguće obrisati tekst i ne postoji opcija “paste”. Takođe, prozor za testiranje koda često ne radi kako treba (ne pokreće kod). Ja bih vas najljubaznije zamolio da, ako je ikako moguće, rešite ove probleme, jer nemaju sva deca računare kod kuće, pa je jedini način da provežbaju zadatke van škole, da to urade putem telefona. Unapred hvala! :slightly_smiling_face:

Ova poruka je automatski generisana sa lokacije: https://petlja.org/

1 Like

Zdravo Uroše,

Hvala što si nam pisao. Jel možeš da mi daš link tačno gde imaš problem sa upotrebom telefona na Petlji kako bih znao šta treba da ispravimo?

Slažem se sa tobom da je ovo nešto na čemu treba da poradimo, i hvala ti što si izdvojio vreme da nam pišeš i skreneš pažnju šta misliš da treba da unapredimo, a mi ćemo dati sve od sebe da to i realizujemo :slight_smile:

Pozdrav,

David

Problem se javlja u svakom prozoru za izradu zadataka. Evo npr. ovaj, ali je isto i sa svim ostalim. https://arena.petlja.org/sr-Latn-RS/competition/pripreme-lekcija-1#tab_131510

Hvala na linku.

Da, vidim sad da nema paste opcije na telefonu, ali kod uspevam da obrišem, ali doduše jako sporo (zahteva par klikova ili da se duže drži kako bi obrisao jedan karakter). Što se tiče brisanja možeš da probaš tako.

Hvala ti na informacijama, videćemo da ovo unapredimo u budućnosti.

Pozdrav,

David

1 Like