Problem sa prikazivanjem

posle napravljenih grupa i anonimnih naloga za učenike, ne prikazuje mi se njihov napredak u statistici (pokušao sam i sebe da pridružim grupi, sa javnim nalogom, i tu mi prikazije neki napredak kod ranije rađenih zadataka, ali u prvoj oblasti, (karel i karel zadaci), nikako) …

Ova poruka je automatski generisana sa sajta petlja.org

Poštovani,

Trenutno ne možete videti rad učenika na materijalima u kojima je potrebno u tekstu dopuniti kod. Praćenje rada je trenutno podržano za materijale u kojima je cilj uraditi zadatak (Zbikre zadataka) ili rešavaju kratka pitanja (zbirke kratkih pitanja).

Hvala na odgovoru.
…problem je bio što ne postoji zbirka, koja sadrži primere sa karel-om za gimnaziju… Uputiću učenike da rade iz zbirke za 6-razred taj deo…

Poštovani,
poslednjih mesec dana ne radi opcija “korak po korak” na mom računaru, a i na svim računarima u kabinetu bez obzira da li koristimo Chrome ili Firefox.
Da li je problem kod vas ili kod mene?

Poštovani,

Pomoglo bi ako biste mi konkretnije rekli šta tačno ne radi sa opcijom korak po korak. Da li se ne prikazuje kako treba? Ili se kod ne izvršava ili je nešto treće?

Imam sličan problem sa priručnikom i zbirkom u Scratch-u. Učenici rade u priručniku, ali ja ne mogu da pratim njihovu aktivnost po lekcijama. Kako da rešim ovaj problem?

Poštovani, problem bi sada trebalo da je rešen.

Poštovana Olgice,

Još uvek nije omogućeno praćenje rada u okviru priručnika, već samo u okviru materijala koji imaju zadatke ili krakta pitanja. Pokušaćemo da odgovorimo na taj zahtev u narednom periodu.