Problem sa prikazivanjem, 'To vam je nešto u kodu'

Poštovani,
U kabinetima koje sam napravila za drugo polugodište za šesti i peti razred za pojedine učenike se ne prikazuje napredovanje iako su uradili i čekirali lekcije i kviz (npr Luka (V_2020_211797), .
U čemu grešim?
u uputstvu za korišćenje kabineta postoje kartice korisnici zatim statistika…
Kada otvorim upravljanje kabinetima kartica statistika ne postoji.
Unapred zahvaljujem.

Ova poruka je automatski generisana sa lokacije: https://petlja.org/cpanel/courseadmin/3173

Poštovana Lidija,

Ne postoji više tab statistika (ažuriraćemo uputstvo, izvinite na tome), ali bi trebalo da na tabu korisnici, čim otvorite upravljanje kabinetom, vidite dokle je ko stigao za svaku lekciju, kao na slici ispod

Sad, vidim da je korisnik koga ste naveli član nekoliko vaših kabineta i da u svima ima po nešto urađeno. Konkrento, pošto pričamo o kabinetu za drugo polugodište, vidim da je u kabinetu 6/2_2020/2021 - Програмирање у Пајтону за шести разред odradio neke od početnih lekcija. Da li vi vidite taj progres?

Takođe, vidim da je konkretno naveden učenik radio u kursevima kvizove, ali ne u vašem kabinetu, već u Petljinom kursu (kome može bilo ko da pristupi). Zbog toga ne vidite njegov progres na svim oblastima. Očekivao bih da je i za one učenike kojima se ne vidi progres stvar verovatno slična.

Rešenje je da obavestite učenike nekako da treba da kliknu na odgovarajući kabinet gore desno na naslovnoj strnaici petlje kada se uloguju (u polju moji kabineti) i da tako pristupe sadržajima.

Srdačan pozdrav,0

Hvala,
na brzom odgovoru.
Pozdrav.