Problem sa Nastavnickom prijavom za Kvalifikacije, Osnovna Skola

@Lazar_Bojicic
@Komisija_OS

O kom takmičenju se radi?

Osnovna Skola - Kvalifikacije 1

Poruka:

Profesorka iz Osnovne Skole “Sveti Sava”, Vracar, Beograd (profesorka @barovicbabicmarija), dobila je aktivacioni mail od Petljinog tima, ali na Petljinom nalogu Marija ne moze da odobri ucenikov zahtev za takmicenje u kvalifikacijama.

Ucenikov nalog je StriborPavlovic, ucestvovao je na Kvalifikacijama 1 za sedmi razred.

Molim vas da proverite u cemu je problem i kome Marija da se obrati da se problem oko odobrenja zahteva za kvalifikacije resi.

Hvala

Dragi Živodraže,

Vidim da je profesorka Marija registrovana u školi Vladislav Petković Dis. Potrebno je da se napravi još jedna registracija za školu Sveti Sava (pretpostavljam da profesorka radi u 2 škole) i trebalo bi da vidi Striborovu registraciju i da dobije mogućnost da je odobri. Dakle, treba samo napraviti još jednu registraciju https://takprog.petlja.org/osnovnaskola/registration na ovom linku sa profesorkinog naloga.

Ne brinite ništa, Stribor će moći da se takmiči i kao neodobren sve do okružnog nivao takmičenja, tako da nema žurbe, iako sam uveren da će predloženo rešenje srediti stvari.

Srdačan pozdrav

Lazare,
Proforka kaze da je obrisala nalog za Dis, i da ima samo nalog za OS Sveti Sava.

@Lazar_Bojicic
Profesorka se već registrovala za Svetog Savu u Subotu i dobila mail od loop@petlja.org
sa linkom da potvrdi aktivaciju.
Profesorka je kliknula na link u mailu.
Medjutim posle klika na link ništa se ne dešava.

Da li da profesorka ponovi ceo postupak registracije ?

Hvala

Mislim da je ovo što mi pokazujete mail koji se od Petlje dobije prilikom pravljenja korisničkog naloga.

Registracija za takmičenje je odvojena stvar. Jedan korisnički nalog može da se registruje više puta za takmičenje. U tom kontekstu, vidim da je nalog sa korisničkim imenom @marijabarovicbabic registrovan na školu Vladislav Petković Dis. Prijavljena na svoj Petlja nalog (koji već postoji, nema potrebe da se pravi novi), profesorka treba da ode na stranicu https://takprog.petlja.org/osnovnaskola/registration i tu napravi registraciju sa školom Sveti Sava. Nastavnik može sa istim nalogom imati i više registrovanih škola.

Ako dodatno bude problema, predlažem da mi pošaljete mail na lazar.bojicic@petlja.org pa možemo zajedno proći kroz sve korake.

Srdačan pozdrav

1 Like