Prijava učenika na net.kabinet

Poštovani, već nekoliko godina koristim sa svojim učenicima portal petlje. Svojim učenicima sam do sada pravila anonimne naloge i formirala grupe i na taj način pratila njihovo napredovanje kroz Statistiku. Ovog proleća sam imala mogućnost kreiranja svojih kabineta i putem njih pratila napredovanje učenika. Obe škole u kojima radim trenutno su u probnoj fazi Google učionica i čekamo dozvolu za neograničen prostor i naloge. Pročitala sam da će učenici i sa tim nalozima moći da se priključe časovima u net.kabinetu. Mene sada interesuje da li ću ja kao nastavnik moći da napravim kabinete i pratim napredovanje učenika, ukoliko se oni na petlju uloguju sa tim školskim mail adresama, a ne sa anonimnim nalozima sa kojima sam formirala svoje grupe?

Hvala, unapred.

1 Like

Postovana Olja,

Kao i do sada mocicete da kreirate grupe na nasem portalu. Potrebno je samo da link za pristup grupi podelite sa vasim ucenicica a oni ce moci da pristupe grupama koristeci google naloge.
Mozete da kreirate grupu i odma i da kreirate kabinet, svi koji se naknadno prikljuce grupi takodje ce dobiti i poziv za kabinet koji uz tu grupu ide.

Postoji mogucnost da ukoliko su djaci mladji od 15 godina dodje do odredjenih promena ali postojace uputsvo kada do te promene dodje.