Okružno takmičenje 2020/2021

Dobar dan, Ja sam Sava Ivanović, idem u 6. razred osnovne škole ne mogu da nadjem tačne informacije za okružno takmičenje pa ako neko može da mi pojasni u kojim programskim jezicima može da se piše, kog je dana, u koliko sati i da li je online ili u nekoj školi.
Pozdrav i hvala u napred

Zdravo,

Što se tiče programskih jezika i preporučenih razvojih okruženja to možeš pogledati ovde https://dms.rs/wp-content/uploads/2021/02/IDEpreporuke2021.pdf Inače, ovaj dokument možeš pronaći na stranici Društva matematičara Srbije posvećenoj takmičenjima informatike u osnovnoj školi https://dms.rs/informatika-osnovne-skole/ Preporučujem ti da pratiš ovu stranicu kako bi video sve najnovije informacije vezane za takmičenje. Na toj stranici možeš pronaći i ovaj dokument koji bi trebalo da odgovori na tvoja ostala pitanja. https://dms.rs/wp-content/uploads/2021/03/Okruzno2021PrviPoziv.pdf

Ako sam nešto izostavio, nadam se da će me dopuniti @atanasov

Poštovani, kada i gde će biti objavljena granica za prolaz na Okružno za osnovne škole za Grad Beograd. Nismo iz Beograda i potrebno je da se od strane škole obezbedi prevoz a ne znamo još uvek broj učenika koji je prošao dalje. Potrebno je da direktoru što pre dostavim tražene informacije.

Učenik Mladen2609 5.razred ( Mladen Gavrilović) u 2.rundi je imao 10 poena, a u zbirnom 0.
Učenik Mladja009 5.razred( Mladen Isailović) je učitao zadatak na takmičenju, stoji mu 10 poena, tačan kod, a u rezultatima 0.
Molim da proverite šta se dešava?

Dragi svi,

Na sajtu DMS-a je data sledeća informacija https://dms.rs/informatika-osnovne-skole/

U svakom slučaju, čim se bude više znalo vezano za epidemiološku situaciju, takmičari će biti obavešteni.

Srdačan pozdrav

Poštovana Tatjana,

Za rezultate, žalbe i pitanja vezana za kvalifikacije, pišite na takmicenjeinf@gmail.com, zvaničnu adresu komisije za takmičenja.

Srdačan pozdrav

Hvala.

1 Like

Neko mi je rekao da svi koji imaju bar 5 poena idu na okružno. Nisam siguran da li je to tačno ili ne, proverite.

1 Like

Da li neko poseduje informaciju kada će se znati spisak plasiranih takmičara na okružno za Beogradski region za osnovnu školu? Mislim da je krajnje vreme da tu informaciju dobijemo nakon mesec i po dana nakon kvalifikacija.