Okružno takmičenje 2020/2021

Dobar dan, Ja sam Sava Ivanović, idem u 6. razred osnovne škole ne mogu da nadjem tačne informacije za okružno takmičenje pa ako neko može da mi pojasni u kojim programskim jezicima može da se piše, kog je dana, u koliko sati i da li je online ili u nekoj školi.
Pozdrav i hvala u napred

Zdravo,

Što se tiče programskih jezika i preporučenih razvojih okruženja to možeš pogledati ovde https://dms.rs/wp-content/uploads/2021/02/IDEpreporuke2021.pdf Inače, ovaj dokument možeš pronaći na stranici Društva matematičara Srbije posvećenoj takmičenjima informatike u osnovnoj školi https://dms.rs/informatika-osnovne-skole/ Preporučujem ti da pratiš ovu stranicu kako bi video sve najnovije informacije vezane za takmičenje. Na toj stranici možeš pronaći i ovaj dokument koji bi trebalo da odgovori na tvoja ostala pitanja. https://dms.rs/wp-content/uploads/2021/03/Okruzno2021PrviPoziv.pdf

Ako sam nešto izostavio, nadam se da će me dopuniti @atanasov

Poštovani, kada i gde će biti objavljena granica za prolaz na Okružno za osnovne škole za Grad Beograd. Nismo iz Beograda i potrebno je da se od strane škole obezbedi prevoz a ne znamo još uvek broj učenika koji je prošao dalje. Potrebno je da direktoru što pre dostavim tražene informacije.

Učenik Mladen2609 5.razred ( Mladen Gavrilović) u 2.rundi je imao 10 poena, a u zbirnom 0.
Učenik Mladja009 5.razred( Mladen Isailović) je učitao zadatak na takmičenju, stoji mu 10 poena, tačan kod, a u rezultatima 0.
Molim da proverite šta se dešava?

Dragi svi,

Na sajtu DMS-a je data sledeća informacija https://dms.rs/informatika-osnovne-skole/

U svakom slučaju, čim se bude više znalo vezano za epidemiološku situaciju, takmičari će biti obavešteni.

Srdačan pozdrav

Poštovana Tatjana,

Za rezultate, žalbe i pitanja vezana za kvalifikacije, pišite na takmicenjeinf@gmail.com, zvaničnu adresu komisije za takmičenja.

Srdačan pozdrav

Hvala.

1 Like

Neko mi je rekao da svi koji imaju bar 5 poena idu na okružno. Nisam siguran da li je to tačno ili ne, proverite.

1 Like