Odobreni/neodobreni nalozi

Treća runda kvalifikacija za osnovnu školu

Molim Vas, zašto su nalozi harryp i Mira84 u trećem krugu označeni kao neodobreni, kada su u prethodna dva kruga bili odobreni (ja sam ih odobrila još pre prvog kruga kvalifikacija).

I takođe kada kliknu na Arena u vašeoj poslednjoj objavi gde ste objavili rezultate da bi proverili svoje kodove nije im omogućen pristup


I ja imam isti problem

1 Like

Poštovana,

Vidimo da postoji problem sa nalozima i odobrenim/neodobroenim statusom. Pokušaćemo da ga uskoro rešimo na svim nalozima.

Što se tiče pristupa takmičenju, da li možete da mu pristupite kada kliknete na Arenu i odete na prethodna takmičenja?

Uopšte se ne prikazuje barem meni

1 Like

Evo sad sve može, ali danas nije htelo. Pretpostavljam da ste sredili problem.

1 Like

Poštovani, dobila sam na mail tabelu u koju treba upisati školu domaćina opštinskog takmičenja. Da li se prikazani broj prijavljenih učenika do 02.02.2020 u tabeli odnosi na učenike koji imaju već naloge na takprog ili nešto drugo. I da li se opštinsko radi preko Takprog kao što su rađene kvalifikacije?

S’tim u vezi ja kao nastavnik sam odobrila 5 naloga u šestom razredu, dva u sedmom i tri u osmom i to pre početka I kruga kvalifikacija. Tek na kraju trećeg kruga kvalifikacija objavljeno je u rezultatima da nalozi harryp i Mira84 nisu odobreni što nije tačno jer i u prethodna dva kruga bili su prikazani kao odobreni. O tome sam Vam već pisala ovde. Zanima me da li su ova dva naloga važeća i deca mogu na takmičenje sa njima?

Molim Vas da mi odgovorite da ne bi na samom takmičenju bilo neprijatnih iznenađenja.