Objavljivanje Svih Test Primera

Pitanje ili opis problema

Da li mozete da ucinite dostupnim test primere za sve zadatke iz svake zbirke?
Trenutno su nam za skidanje dostupni test primeri samo za zadatke za koje nam je dostupno i resenje, tako da nemamo neke koristi od njih.

Zdravo,

Suštinski, moj odgovor na tvoje pitanje bio bi “It’s not a bug it’s a feature” :smiley:

Dakle, zamišljeno je da u nekim zadacima ne mogu da se vide ni test primeri ni rešenja kako bi takmičari mogli da vežbaju stvarnu takmičarsku situacjiu i morali da te zadatke reše samostalno. Ti zadaci su uglavnom takvi da, ako rešiš okolne zadatke iz te oblasti, možeš da upotrebiš iste elemente za njihovo rešavanje.

Razumem taj nacin razmisljanja, ali ne koristim test primere za olaksavanje zadatka. Zadaci iz zbirke imaju manje informacija od ovih sa takmicenja. Dosta njih nema definisana ogranicenja i imaju oskudnije objasnjenje od takmicarskih zadataka. Takodje mislim da je bolje da iskoristimo test primere kako bi videli sta nam ne valja u kodu, nego da istrosimo previse vremena ili cak ne uradimo zadatak.

Hvala ti mnogo na sugestiji. Jako nam je važno da imamo uvid u to kako se Zbirke stvarno koriste.

Kada kažeš da dosta zadataka nema definisana ograničenja ili imaju oskudna objašnjenja - da li bi mogao da nam pošalješ linkove ka tim zadacima? Dosta bi nam značilo da vidimo ako negde imamo propust pa da probamo da ga ispravimo.

Hvala ti unapred.

Posto sada ne mogu da se setim svih zadataka koji su mi pravili problema prilikom citanja postavke slacu naredne zadatke koje budem radio, a cini mi se da im nesto fali, kao odgovor na ovu objavu. Hvala na razumevanju!

Nema problema, hvala tebi mnogo na angažovanju. Šalji slobodno ovde sve što primetiš.

Srdačan pozdrav