Kako funkcionise kvalifikacioni nivo takmicenja?

Imam par pitanja u vezi kvalifikacija za srednje skole, a odgovore na njih, bar ja, nisam mogla da nadjem u pravilniku. Prvo pitanje koje imam je kako se rade zadaci za ovaj nivo posto se takmicenje radi online? Da li se rade negde na portalu tj. da li kada pocne takmicenje na sajtu takmicari otvore zadatke pa imaju neki prostor da ispisu resenje ili treba da na racunaru na kom rade u npr. Pascalu napisu resenje pa onda na sajt posalju fajl? Takodje jos jedno pitanje vezano za ovo je da li je svaki zadatak zaseban i svaki zadatak takmicari otvaraju posebno i resenje salju posebno pa tako npr. prvog dana takmicenja mogu uraditi 1. 2. i 3. zadatak, a drugog ili treceg ostala dva ili se svi zadaci moraju uraditi kada se jednom pocne takmicenje? I poslednje pitanje je da li za sve ili ako se zadaci mogu raditi posebno postoji neko odredjeno vreme za izradu zadatka npr. po sat vremena za svaki zadatak ako se mogu raditi posebno ili 2-3 sata ako se moraju svi uraditi od jednom? Hvala unapred na odgovoru!

Zadaci se rade na takmičarskom okruženju petlje, takozvanoj Areni: https://arena.petlja.org/
Postavljena su i neka test takmičenja gde možete videti kako sve to izgleda.

Što se tiče konkretno kvalifikacija, svi zadaci su vidljivi i biće dostupni tokom čitava 3 dana dok traju kvalifikacije. Preporučljivo je da ih takmičari rade na svom računaru, jer im je tako lakše za testiranje, a onda samo pošalju rešenje u predviđenom delu na zadatku.
Svaki zadatak se šalje posebno, i moguće ga je slati i više puta za vreme takmičenja, a samo poslednje poslato rešenje se uzima u obzir za finalno testiranje i računanje poena.

Hvala puno na pomoci!