[Dokument rezultata] Nema mojeg imena

O kom takmičenju se radi?

Kvalifikacioni krug za osnovce 2019/2020 prvi krug

Poruka:

Ja sam uradio skoro sve zadatke (6 od 7 poena) i mojeg imena NEMA NA LISTU REZULTATA! Samo me zanima zašto moje ime nije dospelo, ali svačije drugo jeste…

Zdravo!
Na dnu fajla rezultata imaš da odabareš razred. Pokušaj da promeniš razred.

1 Like

@JovanTop07 Petlja vrši tehničku podršku takmičenjima Društva Matematičara Srbije, a forum Algora je mesto gde su okupljeni i članovi komisija za takmičenja, takmičari, nastavnici, roditelji, kao i mi iz Petlje. Ponekad komisije uspevaju da vide na vreme ono što pitate na Algori i da odgovore, uglavnom su to teme koje se tiču većeg broja takmičara. Za specifičnije primedbe na rezultate takmičenja kao što je ova, preporučujem da se obraćate zvanično komisiji za osnovce mejlom na takprog.os@gmail.com

Isti je slučaj sa mojim učenikom - korisničko ime Bo1e007, učenik 6. razreda - nema njegovih rezultata nigde. S poštovanjem, njegova nastavnica.

Ja sam Lav Andrić,učenik I razreda Osme Beogradske gimnazije,uradio sam zadatke sa drugog kruga kvalifikacija za takmičenje iz Prograniranja za srednje škole,ali MOG IMENA NIGDE NEMA.
Prijavljen sam od strane škole i nastavnice iz programiranja i prihvačen.Šta se dešava…

Na stanici

https://takprog.petlja.org/osnovnaskola

na kojoj su i objavljeni rezultati piše da se nalazi “spisak takmičara koji su osvojili neke poene tokom prvog kruga kvalifikacija.”

Ako nečijeg imena nema, to najverovatnije znači da takmičar sa tim korisničkim imenom nije ostvario bodove.

@mars baci pogled pls. Hvala!

Za sve probleme i žalbe u vezi sa takmičenjima za srednje škole pišite na takprog@gmail.com