Cpanel statistika i testovi

Poštovani,

imam dve sugestije. Prvo: kad gledam svoju grupu učenika, koji rade npr. Kratka pitanja iz Pythona, a želim da posle 10 min pogledam koliko zadataka je ko odradio, sa Refresh-ovanjem se postalja ponovo na “Sve grupe” i na “Takmičenja”. Bilo bi dobro da ostane i jedna i druga stavka, npr. 6-1 i “Kratka pitanja”, zbog vremena koje imamo u učionici…

Drugi savet: Kada pravim test za učenike iz nekoliko lekcija - i navedem npr 20 pitanja, obavezno mi sistem postavi bar dva ISTA , iako postavim koliko želim da bude u kom nivou… Ako može da se pitanja ne ponavljaju. Hvala unapred.

Poštovana,

Hvala Vam za sugestije. Što se tiče prve sugestije, mislim da ste potpuno u pravu, zogdnije je da se ne učitava svaki put. Prijaviću bug i pokušaćemo to da ispravimo.

Nisam siguran da sam najbolje razumeo drugi problem. Da li se generišu dve iste instance testa ili se samo ponove neka pitanja?

Ponavljaju se pitanja. Npr od 20 pitanja, jedno isto pitanje se generisalo dva puta a jedno čak tri puta. To mi se desilo i prošle godine.

Pozdrav i hvala na brzom odgovoru. Darina

Zdravo,
Popravka prve greške je sada objavljena na Petlji, osvežavanje strane više ne bi trebalo da vraća sve opcije izabrane na vrhu taba za statistiku na početne vrednosti.

Što se tiče druge greške, da li biste mogli da nam pošaljete link do jednog takvog testa (kada vam se sledeći put desi greška) kako bismo mogli da je lakše reprodukujemo?