Cpanel statistika i testovi


#1

Poštovani,

imam dve sugestije. Prvo: kad gledam svoju grupu učenika, koji rade npr. Kratka pitanja iz Pythona, a želim da posle 10 min pogledam koliko zadataka je ko odradio, sa Refresh-ovanjem se postalja ponovo na “Sve grupe” i na “Takmičenja”. Bilo bi dobro da ostane i jedna i druga stavka, npr. 6-1 i “Kratka pitanja”, zbog vremena koje imamo u učionici…

Drugi savet: Kada pravim test za učenike iz nekoliko lekcija - i navedem npr 20 pitanja, obavezno mi sistem postavi bar dva ISTA , iako postavim koliko želim da bude u kom nivou… Ako može da se pitanja ne ponavljaju. Hvala unapred.


Česta pitanja
#2

Poštovana,

Hvala Vam za sugestije. Što se tiče prve sugestije, mislim da ste potpuno u pravu, zogdnije je da se ne učitava svaki put. Prijaviću bug i pokušaćemo to da ispravimo.

Nisam siguran da sam najbolje razumeo drugi problem. Da li se generišu dve iste instance testa ili se samo ponove neka pitanja?


#3

Ponavljaju se pitanja. Npr od 20 pitanja, jedno isto pitanje se generisalo dva puta a jedno čak tri puta. To mi se desilo i prošle godine.

Pozdrav i hvala na brzom odgovoru. Darina