Arhiva takmičenja ne radi

Pitanje ili opis problema

Stalno se dešava da kada pokušam da submitujem zadatak na Areni na nekom prošlom okružnom ili državnom mi se javlja WA na svim primerima, iako je zadatak tačan. O čemu se radi? Probao sam da pošaljem očigledno tačno rešenje na Arhivu Državnog 22-23, zadatak B2, i dobio sam WA na svim primerima uključujući i primer iz teksta, koji sam testirao i potvrdio da je tačan. Kada ćete više da omogućite da vidimo sve test primere da ne moram da pišem na forumu za svaki pokvaren zadatak? Svaka čast što održavate ove sisteme i nemam sumnje da je to težak i naporan posao, ali verujte mi da nema veće frustracije nego kada rešite zadatak i polu-funkcionalni judge vam vrati WA x30.
Ovo važi za zadatke na Areni i u zbirci, iz mog iskustva.

Link ka zadatku ili odgovarajućoj stranici

https://arena.petlja.org/sr-Latn-RS/competition/drz-2022-2023-testiranje#tab_135370

Poštovani,

Zahvaljujemo se na pitanju i detaljnom opisu problema sa kojim ste se susreli.
Istini za volju, često se dešava da zbog prelaska sa Windows-a na Linux složeniji algebarski zadaci ne rade.
Takvi zadaci zahtevaju dodatnu doradu, što je dugotrajan proces u koji smo uključeni zajedno sa takmičarskom komisijom, s obzirom na to da su zadaci u njihovoj nadležnosti.

Kolege će se pozabaviti ovim pitanjem i potrudiće se da problem bude rešen u najkraćem roku.

Srdačan pozdrav,
Nemanja Vuković

Da li to mislite da izrada zadataka ne funkcioniše na Linux-u isto kao na Windows-u, i da na Windows-u rade, ili da to nije do klijenta?